ECER congress Yerevan 2022

I look back at the last days with joy and fulfillment. The congress has been overwhelming, inspiring, and the travel to Armenia worth it. Especially because my wife and I have had a vacation before, the congress. For me, the first time I have been travelling outside of Europe and I had to rediscover myself in the encounter with a completely unknown culture and language.

For the ones who had to miss my presentation, I recorded it, and you can find it here!

Please react, post questions, or give your feedback. I really appreciate that! So, thanks in front.

Here you find the paper that I submitted for the conference.

2 gedachten over “ECER congress Yerevan 2022”

 1. Beste Daan, via Arjen Wals en the white paper regeneratief onderwijs, kwam ik bij jou terecht. “Living your existential question” raakt mij en de innovatieve start-up Fontys Pulsed diep. Op sommige momenten kunnen onze studenten daar zeker een antwoord op geven. En die zijn ontroerend mooi. Ik heb me aangemeld voor de community, hoop je ergens een keer te kunnen spreken en ben ondertussen razend nieuwsgierig naar de literatuur die je gaat tegenkomen, want ik ben zelf ook hierover aan het schrijven.https://www.youtube.com/watch?v=Mtcq3zt_olI
  Groetjes Lorna

  1. Dank voor je reactie Lorna!
   Je hoeft niet te wachten tot het leven ons samen brengt, want dat is al gebeurd! Dus als je behoefte hebt om nader kennis te maken of te sparren, dan kun je altijd een (online) afspraak maken.
   Ik ben nu met mijn literatuuronderzoek bezig en dat is inderdaad heel boeiend! Via deze blog blijf je op de hoogte van mijn publicaties.

   Jullie zijn ook goed aan de weg aan het timmeren bij Fontys zag ik in het filmpje! Gaaf! Keep up the good work, zou ik zeggen.
   Groet,
   Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *